Toret.cz – WooCommerce pluginy pro české a slovenské e-shopy


Toret.cz – WooCommerce pluginy pro české a slovenské e-shopy

Na stránkách firmy Toret plugins s.r.o. najdete WooCommece pluginy pro české a slovenské e-shopy. V nabídce najdete pluginy se zaměřením na dopravce, platební brány, srovnávače zboží a také fakturační služby.

Moderní platební způsoby

Mezi populární platební způsoby, které by neměly chybět na žádném internetovém obchodě patří platba kartou, rychlým bankovním převodem, internetovou peněženkou (Google Pay a Apple Pay) a pomocí QR kódu. Všechny tyto možnosti obsahují naše WooCommerce pluginy pro platební brány

Mezi nejpopulárnější platební brány v české a slovenské republice patří GoPay, Comgate a ThePay2.0. Právě ty umožňují zákazníkům využívat moderní platební způsoby a jejich integrační pluginy najdete v nabídce na webu Toret.cz.

Automatizace účetnictví ve WooCommerce

Zajistit si co největší automatizaci je důležité pro každého správce/majitele e-shopu. Díky automatizaci nemusí každý den dělat repetitivní úkoly a místo toho se může soustředit na to důležité, například marketing nebo zákazníky.

Jednou z nejoblíbenějších metod automatizace ve WooCommerce je využití fakturačního pluginu. Vystavení faktur, proforma faktur, automatické párování plateb převodem nebo jednoduchá platba pomocí QR kódu. To vše nabízí populární fakturační služby iDoklad, Fakturoid a Vyfakturuj, které se pomocí Toret WooCommerce pluginu pro fakturace a účetnictví dají snadno implementovat.

Vyzkoušejte naší mobilní aplikaci pro WooCommerce
Spravujte své objednávky, produkty, kupóny, recenze a zákazníky na WooCommerce e-shopu rychle, snadno a přímo z Android telefonu nebo tabletu.
Toret WooCommerce Manager pro Android ke stažení v Google Play.