22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Nové updaty vyhledávacích agloritmů, změny v Search Console, nové WordPress pluginy, aktualizace těch stávajících… to vše jsou výzvy s kterými je třeba držet krok. 

Také vám přijde, že na běžného vlastníka webu je to trochu moc, a přemýšlíte, co je vlastně opravdu důležité? Nebo jste naopak SEO specialista, který krok drží s lehkostí, ale zajímají ho pokročilé problémy a jejich řešení?

Tak jako tak – SEO panelová diskuze na letošním WordCampu bude přesně pro vás.

Povedlo se nám dostat k jednomu stolu špičky ve svých oborech, přičemž každý vidí SEO ze svého úhlu pohledu. To je ideální předpoklad jednak pro nabitou diskuzi, ale také pro zodpovězení jakýchkoliv vašich otázek.


  • Filip Podstavec

    Filip Podstavec

    Filip je zakladatelem a CEO Marketing Mineru. Je předním odborníkem v Česku na linkbuilding a těžko byste hledali všestranějšího SEO specialistu.

    Více o řečníkovi

  • Martin Matějka

    Martin Matějka

    Martin je ostřílený SEO generalista, který v oboru působí přes 18 let. Za tu dobu si prošel snad vším – od obchodníka přes ředitele agenturní SEO divize. Vede několik vlastních e-shopů (NaRybolov.cz) a ve volném čase rád vytáhne kolo nebo nazuje běžecké boty.

    Více o řečníkovi

  • Pavel Šenkapoun

    Pavel Šenkapoun

    Pavel je kreativec, písničkář, regionální básník a autor úspěšného blogu Nejlepší copywriter. Vede také kreativní agenturu pod značkou Logos a pro radost publikuje texty a písně pod svým pseudonymem Leo Pank Ševelpuna.

    Více o řečníkovi

  • Vláďa Smitka

    Vláďa Smitka

    Vláďa je stálicí české WordPress komunity, přičemž byste v této oblasti těžko hledali otázku, s kterou by si nevěděl rady. V SEO panelu bude zastupovat vývojáře a vnášet zajímavé technické podněty. Ve volném čase rád kutí.

    Více o řečníkovi

Categories