22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Řečníci

Copywriting

  • David Ryvola

    David Ryvola

    David se psaní věnuje už od 15 let, kdy začínal jako redaktor na počítačových portálech pcporadenstvi.cz a cdr.cz. Poté se začal plně věnovat copywritingu ve firmě AXA a následně interním copy týmu ČSOB. Nyní pomáhá firmám či menším projektům pod značkou BrandCopy.cz, kterou s Petrem založil. Ve volném čase brnká na kytaru, boxuje anebo si rád zahraje…

    Více o řečníkovi

  • Petr Šilhavý

    Petr Šilhavý

    Nadšenec do příběhů všeho druhu, sběratel knih, informací a znějících slov & frází. Při psaní se vždy pídí po kontextu a texty pro klienty ladí do detailu. Svým umem rád přispívá projektům, které mají co dát.

    Více o řečníkovi

eShopy

  • Martin Dostál

    Martin Dostál

    Martin je CTO a zakladatel SimpleShopu, přes který jste si mnozí z vás již někdy koupili vstupenku, školení, e-book či voucher. Založil také známou platformu Vyfakturuj.cz. Na přednáškách ho uslyšíte povídat o efektivním podnikání či budování výdělečných startupů. Vytvořil také mnoho webinářů, které ukazují jak optimalizovat náklady pomocí integrace SimpleShopu a ostatních toolů.

    Více o řečníkovi

  • Petra Dolejšová

    Petra Dolejšová

    Pálí vás nějaké právní otázky oblasti v marketingu, e-commerce, GDPR, ochrany značky, fotek či grafiky? Nechte si odpovědět na WordCampu od absolutní profesionálky. Petra je advokátka, která se právě v těchto oblastech stará o velké ryby, jako je ČEZ, Škoda nebo třeba Freelo. Často a ráda předává své know how na školeních, které se netočí…

    Více o řečníkovi

  • Samuel Huba

    Samuel Huba

    Samuel Huba svoji kariéru začínal ve startupech a ve větších technologických firmách, v nichž prošel různými pozicemi. Do Shoptetu se dostal před čtyřmi lety, přičemž od minulého roku firmu vede. V čele společnosti tak vystřídal legendu česko-slovenského internetu, Miroslava Uďana. A teď pár čísel. Na Shoptetu dnes funguje asi 31 tisíc e-shopů, což je zhruba…

    Více o řečníkovi

  • Václav Greif

    Václav Greif

    Vašek je zakladatelem WPify.io, agentury specializované na WordPress, která dokáže realizovat i ty nejnáročnější projekty – plní wordpressová přání firem jako Seznam, H&M, GS či Zoner. Technologiemi pro WordPress se Vašek živí už přes 16 let. Je certifikovaným programátorem Codeable.io a certifikovaným partnerem pluginu WPML. Spolu s tím je autorem desítek integrací a pluginů.

    Více o řečníkovi

Performance

  • Daniel Mejta

    Daniel Mejta

    Daniel je full stack webový vývojář zaměřený na kvalitu kódu, opakovanou použitelnost a skvělý uživatelský zážitek. Pracuje s nejmodernějšími i tradičními technologiemi, je jedním z dvojice stojící za WPify a od začátku silným proponentem editoru Gutenberg.

    Více o řečníkovi

  • Daniel Střelec

    Daniel Střelec

    Daniel má 25 let zkušeností. Za tu dobu stihl realizovat stovky webů a šablon a odpracovat tisíce hodin. Přednáší, konzultuje a udržuje si neustále svůj, už tak extrémně široký, rozhled. Je také aktivním členem spolku Frontendisti.cz.

    Více o řečníkovi

  • Michal Matuška

    Michal Matuška

    Michal je senior frontend developer a jeden ze zakladatelů SUPERKODERS, které technicky vede. S kolegy organizuje brněnskou komunitu Frontendisti.cz a je špičkovým specialistou na rychlost webu, SVG, animace a JavaScript. Mimo to také školí a konzultuje ve firmách. Když mu to čas dovolí, hned vyráží cestovat nebo lyžovat.

    Více o řečníkovi

  • Vlastimil Ott

    Vlastimil Ott

    Vlasta rozebírá a skládá weby už od roku 2006. To měl WordPress teprve tři roky, takže za dobu svého podnikání s tímto systémem zažil opravdu leccos. Vlastně všechno. A vždy si poradil. Přijďte se o jeho znalostech a expertíze přesvědčit naživo!

    Více o řečníkovi

Buildery

  • Aleš Sýkora

    Aleš Sýkora

    Aleš používá k tvorbě webů na WordPessu Oxygen Builder o kterém píše blog great-tit.com (pozn. anglicky Sýkorka koňadra). Kromě webů se věnuje i cloudovým službám a online marketingu. Ke každému projektu nahlíží z pozice podnikatele i díky tomu, že přes 10 let provozuje rodinný e-shop s cloudy – Bestonline.cz.

    Více o řečníkovi

  • Jan Drábek

    Jan Drábek

    Honza se věnuje WordPressu aktivně od roku 2011 a posledních pět let se specializuje především na vývoj na míru za pomoci Elementoru, na kterém staví weby, eshopy, ale i rozsáhlejší portály nebo dokonce hotelové navigační systémy. Poskytuje odborné analýzy stránek, školení a konzultace webových projektů.

    Více o řečníkovi

  • Miroslav Bartík

    Miroslav Bartík

    Mirek je tvůrce, editor a administrátor webů, se zaměřením především na Divi. Baví jej také běh, občasné hraní her, zelené čaje a dobré filmy.

    Více o řečníkovi

  • Petr Toman

    Petr Toman

    Petr využívá převážně Elementor a vytváří s jeho pomocí moderní a rychlé webové stránky. Důraz klade především na to, aby se klientům web dobře spravoval.

    Více o řečníkovi

UX

  • David Kočí

    David Kočí

    David je odborník na UX a optimalizaci konverzního poměru. Zvyšuje obchodní výkonnost webových projektů, přičemž již 11 let sám úspěšně provozuje svůj e-shop Rigalli.cz. V první řadě přemýšlí jako podnikatel, až poté jako designér. A i díky tomu je často označovaný za vycházející hvězdu českého UX.

    Více o řečníkovi

  • Honza Pobořil

    Honza Pobořil

    Honza staví obsahové weby, aplikace, e-shopy nebo propojuje existující aplikace. Používá širokou paletu technologických řešení (od Drupalu po Nuxt (Vue)). Mimo jiné pracoval pro Českou televizi, Český rozhlas nebo Paměť národa. Spolu s tím také pořádá RealUXCamp.

    Více o řečníkovi

  • Jakub Kantor

    Jakub Kantor

    Jakub je odborníkem na značky a branding. Ví, že úspěšná značka se nerodí přes noc. Výsledky jeho vytrvalé práce jsou značky, kterým lidé věří a mají měřitelný obchodní růst. Zároveň je spoluautorem podcastu Brandhunters.

    Více o řečníkovi

  • Marek Čevelíček

    Marek Čevelíček

    Marek je UX designér, který zlepšuje digitální aplikace, aby se lidem líp používaly a majitelům víc vydělaly. V referencích má Kooperativu nebo MEGAKNIHY, přičemž je členem asociace UX designérů. Zároveň přispívá a účastní se srazů UX komunity a mentoruje UX designéry.

    Více o řečníkovi

Google Analytics 4

  • Aneta Hejnová

    Aneta Hejnová

    Z kreativní nadšenkyně, blogerky a specialistky na reklamy na sociálních sítích se nakonec vyklubala profesionální webová analytička – Aneta Hejnová. Dnes má za sebou mnoho projektů a školení, ve kterých se specializuje právě na GA4. Aneta má v malíčku nejen nastavování GA4 a Google Tag Manageru, ale také strategické vyhodnocování dat a nasazování skriptů. Díky…

    Více o řečníkovi

  • Jan Tichý

    Jan Tichý

    Jan Tichý patří mezi českou špičku online marketérů a datových analytiků. Je spoluvlastníkem agentury Taste, kde je odpovědný za strategický, produktový a znalostní rozvoj. Na svých školeních se zabývá hlavně smysluplným propojováním různých oblastí internetového marketingu, cross-channel strategiemi, webovou a datovou analytikou, business intelligence a data science.

    Více o řečníkovi

SEO

  • Filip Podstavec

    Filip Podstavec

    Filip je zakladatelem a CEO Marketing Mineru. Je předním odborníkem v Česku na linkbuilding a těžko byste hledali všestranějšího SEO specialistu.

    Více o řečníkovi

  • Martin Matějka

    Martin Matějka

    Martin je ostřílený SEO generalista, který v oboru působí přes 18 let. Za tu dobu si prošel snad vším – od obchodníka přes ředitele agenturní SEO divize. Vede několik vlastních e-shopů (NaRybolov.cz) a ve volném čase rád vytáhne kolo nebo nazuje běžecké boty.

    Více o řečníkovi

  • Pavel Šenkapoun

    Pavel Šenkapoun

    Pavel je kreativec, písničkář, regionální básník a autor úspěšného blogu Nejlepší copywriter. Vede také kreativní agenturu pod značkou Logos a pro radost publikuje texty a písně pod svým pseudonymem Leo Pank Ševelpuna.

    Více o řečníkovi

  • Vláďa Smitka

    Vláďa Smitka

    Vláďa je stálicí české WordPress komunity, přičemž byste v této oblasti těžko hledali otázku, s kterou by si nevěděl rady. V SEO panelu bude zastupovat vývojáře a vnášet zajímavé technické podněty. Ve volném čase rád kutí.

    Více o řečníkovi