22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Copywriting: Jak přemýšlet nad tvorbou obsahu?

Postavit web je jedna věc – zaměříte se na nejlepší technologické metody, pluginy, hosting atd. Jenže co na něj pak dát za obsah? A to tak, aby dával smysl a měl pokud možno prodejní nádech nebo hardsellový tah na konverzi? To už je věc jiná. 
A právě proto by vás měla zajímat úvodní přednáška našeho brněnského WordCampu, kde promluví zkušení textaři z BrandCopy.cz, kteří spojují brandbuilding s copywritingem pro dosažení ještě lepší komunikace.


  • David Ryvola

    David Ryvola

    David se psaní věnuje už od 15 let, kdy začínal jako redaktor na počítačových portálech pcporadenstvi.cz a cdr.cz. Poté se začal plně věnovat copywritingu ve firmě AXA a následně interním copy týmu ČSOB. Nyní pomáhá firmám či menším projektům pod značkou BrandCopy.cz, kterou s Petrem založil. Ve volném čase brnká na kytaru, boxuje anebo si rád zahraje…

    Více o řečníkovi

  • Petr Šilhavý

    Petr Šilhavý

    Nadšenec do příběhů všeho druhu, sběratel knih, informací a znějících slov & frází. Při psaní se vždy pídí po kontextu a texty pro klienty ladí do detailu. Svým umem rád přispívá projektům, které mají co dát.

    Více o řečníkovi