22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Kudy na WordCamp

WordCamp Brno 2022 se koná na FRRMS Mendelu v Brně na ulici tř. Gen. Píky 2005/7, 61300, Brno-Královo pole. Jak se k nám dostanete?

Vlakem

Do Brna jezdí vlaky ze všech možných stran a máme celkem 4 nádraží Hlavní, Královo Pole, Židenice, Lesná.

Pokud jedete z Hlavního nádraží, nasedněte na šalinu č. 9 směr Čertova rokle a dojedete na zastávku Bieblova.

Jestliže jedete z Královo pole nádraží, pak můžete jet linkami autobusů č. 53 (směr Halasovo náměstí), 72 (směr Obřany, sídliště) nebo 84 (směr Stará osada) na zastávku Halasovo náměstí. Všechny spoje jednou z nástupiště autobusů č. 7.

Cesta z Židenic je nejvíce komplikovaná, protože musíte přejít na vzdálenější zastávku Židenice, kasárna a přejet busem č. 44 na Halasovo náměstí nebo přejet vlakem na Lesná, nádraží a odtud pokračovat opět linkou č. 44, doporučujeme raději cestu z hlavního nádraží.

Lesná se nachází kousek od FRRMS, takže můžete jít pěšky nebo busem č. 44 (směr ÚAN Zvonařka) nebo 57 (směr Haškova).

Šalinou a busem

Vždy záleží odkud jedete, ale nejbližší zastávkou je Bieblova, kterou projíždí šalina č. 9 nebo zastávka Halasovo náměstí, kde staví linky 44, 53, 57, 72, 84.

Autem

Parkování není bohužel tak jednoduché a před samotným areálem je pouze několik míst, která budou pravděpodobně zaplněna. Proto je pravděpodobné, že budete muset zaparkovat v přilehlé oblasti. Na místo se dostanete nejlépe podle navigace.