22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Performance

Načítá se vám pomalu web a všechny agentury si na něm zatím vylámaly zuby? Máte nízké hodnocení v core web vitals a netušíte, jak ho zlepšit? Nebo jen přemýšlíte, jaký zvolit cachovací plugin a jak jej nastavit?

Na letošní WordCamp se nám povedlo dostat lidi, kteří vám dokáží odpovědět otázky napříč spektrem. Pobavit se tak můžete i o programátorských tématech, jako je třeba nastavení linuxových serverů, browserCDN či důležitost kontextu pro měření jednotlivých proměnných.


  • Daniel Mejta

    Daniel Mejta

    Daniel je full stack webový vývojář zaměřený na kvalitu kódu, opakovanou použitelnost a skvělý uživatelský zážitek. Pracuje s nejmodernějšími i tradičními technologiemi, je jedním z dvojice stojící za WPify a od začátku silným proponentem editoru Gutenberg.

    Více o řečníkovi

  • Daniel Střelec

    Daniel Střelec

    Daniel má 25 let zkušeností. Za tu dobu stihl realizovat stovky webů a šablon a odpracovat tisíce hodin. Přednáší, konzultuje a udržuje si neustále svůj, už tak extrémně široký, rozhled. Je také aktivním členem spolku Frontendisti.cz.

    Více o řečníkovi

  • Michal Matuška

    Michal Matuška

    Michal je senior frontend developer a jeden ze zakladatelů SUPERKODERS, které technicky vede. S kolegy organizuje brněnskou komunitu Frontendisti.cz a je špičkovým specialistou na rychlost webu, SVG, animace a JavaScript. Mimo to také školí a konzultuje ve firmách. Když mu to čas dovolí, hned vyráží cestovat nebo lyžovat.

    Více o řečníkovi

  • Vlastimil Ott

    Vlastimil Ott

    Vlasta rozebírá a skládá weby už od roku 2006. To měl WordPress teprve tři roky, takže za dobu svého podnikání s tímto systémem zažil opravdu leccos. Vlastně všechno. A vždy si poradil. Přijďte se o jeho znalostech a expertíze přesvědčit naživo!

    Více o řečníkovi

Categories