22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Elementor, Divi, Oxygen… už vám jde hlava kolem ze všech těch možných builderů?

Anebo jste si konečně nějaký vybrali, ale pak jste si zároveň vyslechli, že je lepší lepit plakáty po městě, než stavět web právě na takovém? 

Pak je naše panelovka přesně pro vás! 

V rámci letošního WordCampu vám naši odborníci, kteří s buildery pracují na denní bázi, zodpoví všechny vaše otázky a pomůžou s případnými nejasnostmi. Dost pravděpodobně tak zjistíte, který builder je (pro vás) ten nejlepší!


  • Aleš Sýkora

    Aleš Sýkora

    Aleš používá k tvorbě webů na WordPessu Oxygen Builder o kterém píše blog great-tit.com (pozn. anglicky Sýkorka koňadra). Kromě webů se věnuje i cloudovým službám a online marketingu. Ke každému projektu nahlíží z pozice podnikatele i díky tomu, že přes 10 let provozuje rodinný e-shop s cloudy – Bestonline.cz.

    Více o řečníkovi

  • Jan Drábek

    Jan Drábek

    Honza se věnuje WordPressu aktivně od roku 2011 a posledních pět let se specializuje především na vývoj na míru za pomoci Elementoru, na kterém staví weby, eshopy, ale i rozsáhlejší portály nebo dokonce hotelové navigační systémy. Poskytuje odborné analýzy stránek, školení a konzultace webových projektů.

    Více o řečníkovi

  • Miroslav Bartík

    Miroslav Bartík

    Mirek je tvůrce, editor a administrátor webů, se zaměřením především na Divi. Baví jej také běh, občasné hraní her, zelené čaje a dobré filmy.

    Více o řečníkovi

  • Petr Toman

    Petr Toman

    Petr využívá převážně Elementor a vytváří s jeho pomocí moderní a rychlé webové stránky. Důraz klade především na to, aby se klientům web dobře spravoval.

    Více o řečníkovi

Categories