22_10_2022

FRRMS Mendelu Brno

WORDCAMP
BRNO_2022

Zajímá vás, jaké UX chyby mají nejčastěji prezentační weby? Přemýšlíte, jestli si uživatelé z webu odnáší to, co mají? A jak tomu případně napomoci? 

Prožitek uživatele na webu byl důležitý vždy. Poslední dobou však na důležitosti nabírá – v dnešní éře “builderů” totiž není tak těžké web postavit, ale zajistit návštěvníkům právě…skvělý uživatelský prožitek. 

A my jsme pro vás našli skupinu z nejedukovanějších lidi v ČR v rámci svých oborů, kteří vám pomohou webovky v tomto ohledu zlepšit.


  • Jakub Kantor

    Jakub Kantor

    Jakub je odborníkem na značky a branding. Ví, že úspěšná značka se nerodí přes noc. Výsledky jeho vytrvalé práce jsou značky, kterým lidé věří a mají měřitelný obchodní růst. Zároveň je spoluautorem podcastu Brandhunters.

    Více o řečníkovi

  • Honza Pobořil

    Honza Pobořil

    Honza staví obsahové weby, aplikace, e-shopy nebo propojuje existující aplikace. Používá širokou paletu technologických řešení (od Drupalu po Nuxt (Vue)). Mimo jiné pracoval pro Českou televizi, Český rozhlas nebo Paměť národa. Spolu s tím také pořádá RealUXCamp.

    Více o řečníkovi

  • David Kočí

    David Kočí

    David je odborník na UX a optimalizaci konverzního poměru. Zvyšuje obchodní výkonnost webových projektů, přičemž již 11 let sám úspěšně provozuje svůj e-shop Rigalli.cz. V první řadě přemýšlí jako podnikatel, až poté jako designér. A i díky tomu je často označovaný za vycházející hvězdu českého UX.

    Více o řečníkovi

  • Marek Čevelíček

    Marek Čevelíček

    Marek je UX designér, který zlepšuje digitální aplikace, aby se lidem líp používaly a majitelům víc vydělaly. V referencích má Kooperativu nebo MEGAKNIHY, přičemž je členem asociace UX designérů. Zároveň přispívá a účastní se srazů UX komunity a mentoruje UX designéry.

    Více o řečníkovi

Categories