Sponzor: Mergado

Sponzor: Mergado
Typ: Svoboďák
Web: www.mergado.cz

Čím přesně se vaše společnost zabývá?

Vytváříme softwarové nástroje, které pomáhají e-shopům automatizovaně zpracovávat data a řídit inzerci na zbožových srovnávačích po celém světě.

Jak se stavíte k ekologii?

K ekologii se stavíme zodpovědně. Jsme eco friendly firma, separujeme odpady, děláme burzu oblečení (clothing swap) a co zůstane vozíme do nadačních obchodů. Máme firemní krabičky na obědy, abychom nemuseli brát plasty z restaurací. Účastníme se akcí typu „Do práce na kole“ a děláme plno dalších drobnějších věcí. 😉

Jaká kritika vás výrazně posunula vpřed?

Kritika asi ne, spíše zkušenosti. Například když jsme byli v Německu na výstavě typu „E-commerce expo“, tak jsme viděli, jak se vyvíjí e-commerce v zahraničí a tato zkušenost nás motivovala při posunu vpřed. Ať už jde o nové funkce v Mergadu nebo budování spokojených vztahů se zákazníky.

Čím se lišíte od ostatních?

Jsme hodně transparentní v tom co děláme a nejde nám jen získávání zákazníků. Naší misí je budovat a vzdělávat komunitu uživatelů, do které sice spadá i konkurence, ale je mezi námi přátelská atmosféra a vzájemně sdílíme své zkušenosti.

Pokud byste mohli poslat 30 sekundovou zprávu celému světu, co byste řekli?

Usmívejte se na sebe víc a berte věci s humorem. A neplýtvejte vodou. 😀

Máte nějaký vzkaz pro návštěvníky?

Těším se na všechny, kteří se rozhodli volný den využít pro sebevzdělávání a máme společný zájem v open source a sdílení informací. 😉

WordCamp Brno 2019 is over. Check out the next edition!