Spíkr: Róbert Jurinek

róbert jurinek

Téma: Nekonečný príbeh – DevOps adventúra pre WordPress

Po svete chodím od roku 1986 a od roku 2002 sa venujem IT, počínajúc rokom 2010 som sa začal profilovať smerom k tvorbe webových riešení a informačnej bezpečnosti, čo vyústilo do založenia slobodnej firmičky Zeni. Občas ma môžete vidieť vystupovať v malom klube alebo kaviarni ako jediného člena hudobnej skupiny Buzzycat. Spoločne s Mgr. Marekom Timkom, PhD. organizujem Literárne večery v Brne. Amatérsky sa zaujímam o históriu, najmä o písomníctvo a jazyky.

Pokračovat ve čtení „Spíkr: Róbert Jurinek“

Speaker: Marcin Jóźwiak

Marcin Jóźwiak

Lecture: Forms for websites. Principle of operation and protection

Marcin Jóźwiak – owner of Dream Focus, WordPress evangelist – has been involved in designing, coding and website maintenance for years. He works with individual and corporate clients, conducting consultations, helps in implementing changes. His clients include: Remondis Electrorecycling sp z o o., Elektro-System S.A., Children’s Health Center, RTCK, Eko-Punkt S.A.

Pokračovat ve čtení „Speaker: Marcin Jóźwiak“

Spíkr: Jan Svěrák

jan sverak

Téma: Potřebuješ kodéra

Ahoj, jsem Honza a dělám internety. Poslední tři roky jsem se staral o frontend spousty WordPressových webů a v současné době se věnuji designování frontendu webových aplikací. Nejsem Javascriptový programátor ani mašina na převádění PSD do HTML :D.

Kromě toho tlačím do lidí informace na workshopech, či  dlouhodobých kurzech Czechitas a hrozně rád přednáším na konferencích a meetupech. K čemuž teď přičítám i suprový WordCamp Brno!

Pokračovat ve čtení „Spíkr: Jan Svěrák“

WordCamp Brno 2019 is over. Check out the next edition!