Organizátoři

David Dirbák

Hlavní organizátor + sponzoři

Jsem obchodník a WordPress nabízím jako nejlepší řešení pro klienta. WordPress filozofie a komunita mně oslovila, již před X lety, na WordCamp Bratislava a od té doby se učastním WordPress akcí jako posluchač i jako organizátor.

Článek s Davidem

bruno dirbak

Bruno Dirbák

Webové stránky + sociální sítě

Jmenuji se Bruno Dirbák a studuji informační technologie na Městské střední odborné škole v Kloboukách u Brna. Od svých 15 let jsem členem super týmu Zeni, kde jsem na pozici WordPress junior Developer a mám na starosti weby, které stavíme na Divi builderu. Na Divi učím lidi tvořit webové stránky, ukazuji jim různé vychytávky a radím, jak z tohoto builderu vykřesat maximum bez použití zbytečných pluginů.

Článek s Brunem

WordCamp Brno 2019 - Michal Hrubý

Michal Hrubý

Dobrovolníci

Pracuji jako technik IT a projektový manager, na projektech pod které spadá i tvorba webů. WordPress jako redakční systém jsem si velice oblíbil a používám ho více než 7 let. Jakožto jeden z pořadatelů WordCamp Brno, znám i spoustu lidí z WP komunity a je mi potěšením, že mohu i já být nápomocen.

Článek s Michalem

Pavel Vybíral

Spíkři + místnosti

Konzultace s klientem a vytvoření obsahu webu. Jsem takový webový kouč, který pomůže klientovi sestavit web od začátku do konce. Jednoho dne, jsem začal hledat nástroj, který podpoří silnou stránku a zbaví mě závislosti na programátorech. Asi před dvěma lety jsem objevil WordPress a builder Divi a úžasnou komunitu kolem WordPress, která se v Brně schází. Pak už byl jen krůček stát se členem orga týmu WordCamp Brno 2019.

Článek s Pavlem

Petra Stejskalová

Grafika

Přes propagační grafiku, kterou dělám jako freelancer, jsem se dostala k webum a UX/UI. Je to velký koníček a tak jsem se ráda zapojila i do letošního #WCBRNO2019. Baví mě groove metal, Giuseppe Verdi a mít černé ruce od aktivní grafiky. Jo a miluju balet, tahle aristokraticky elegantní dřina mně nesmírně inspiruje.

Článek s Petrou

WordCamp Brno 2019 is over. Check out the next edition!