Sponzor: Webikon

Sponzor: Webikon s.r.o.
Typ: Svoboďák
Web:  webikon.sk

1. Čím přesně se Webikon zabývá?

Venujeme sa tvorbe webových projektov skoro výhradne na platforme WordPress. Zastrešujeme všetky fázy projektu od analýzy a návrhu cez webdizajn až po technickú implementáciu a nasadenie riešenia. Zabezpečujeme aj následnú údržbu webovej aplikácie, čo zahŕňa okrem iného monitorovanie, kontrolu zabezpečenia a pravidelné aktualizácie.

Pluginy na mieru sú oblasť, v ktorej sme doma, čoho dôkazom je aj náš projekt PlatobneBrany.sk, kde ponúkame hotové pluginy pre WooCommerce na prepojenie platobných brán s vašim eshopom.

2. Váš úvodní headline zní „Robíme WordPress a hovorí sa, že sme v tom nejlepší“ co vás odlišuje od konkurence, v čem konkrétně jste nejlepší, pro jakou vlastnost či zkušenost by si měl klient vybrat právě vás, v čem jste jedineční?

Nebojíme sa ísť za hranice možností WordPress a staviame komplexné riešenia na mieru, kde vieme najlepšie aplikovať naše dlhoročné know-how.

Spolupracujeme so značkami ako HB Reavis, Volkswagen, Foxconn (Sharp), Zoznam.sk alebo televízia JOJ, ktoré oceňujú naše sofistikované metódy.

3. Jaká kritika vás výrazně posunula vpřed?

Najväčším kritikom sme my sami, keďže sa stále snažíme vylepšovať naše procesy a posúvať sa vpred.

4. Kdy jste byli na sebe opravdu hrdí a řekli si: „To jsme udělali opravdu skvěle!“?

Práve teraz, keď vidíme, že sa organizuje ďalší WordCamp v Brne a uvedomíme si, že sme zorganizovali úplne prvý meetup, ktorý sa konal vo vašom meste. Teší nás ako komunita rastie a od prvého WordCampu v Česku a na Slovensku, ktorý sme mali tiež na svedomí, uplynulo už šesť rokov.

5. Pokud byste mohli poslat 30 sekundovou zprávu celému světu, co byste řekli?

V rámci komunity je prirodzené, že menej skúsení čerpajú od skúsenejších. Od istej úrovne začína človek sám tvoriť a je veľká škoda, ak si to nechá len pre seba. Spomeňte si na to, čo vás posunulo vpred a pokúste sa časť z toho vrátiť, prispieť k tomu, aby sa posúvali i ďalší po vás.

 

Můžete se těšit na přednášku od Mareka Daňka Mateje Kravjara

 

WordCamp Brno 2018 is over. Check out the next edition!