Sponzoři

Proč se stát sponzorem?

Jak pravděpodobně víte, WordPress je bezplatný software, na kterém pracují tisíce dobrovolníků z celého světa. A díky české komunitě se WordPress i jeho jednotlivé pluginy (jako např. WooCommerce) plně překládají do češtiny, takže je poté můžete využít na webech vašich klientů.

Pro společnosti, které vydělávají peníze díky redakčnímu systému WordPress, je WordCamp skvělou příležitostí dát něco zpět komunitě, díky které mohou rozvíjet své podnikání. Být sponzorem konference neznamená vyměňovat peníze za reklamu, ale podporovat WordPress.

Sponzorování druhé ročníku WordCamp Brno je unikátní příležitostí. Jak již bylo řečeno – WordCampy jsou schváleny a podporovány WordPress nadací, a dostává se jim zasloužené popularity. Účastníci i přednášející často váží cestu i ze zahraničí – získáte tak jedinečnou šanci rozšířit povědomí o vaší značce i mimo Českou republiku.

Chcete se stát sponzorem?

Dejte nám vědět!

Sponzoři

Prýgl

WooCommerce

WooCommerce

37% všech online obchodů je poháněných WooCommerce – plně upravitelném, open sourcovém eCommerce řešení postaveném na WordPress.

  • Víc než 1 milion aktivních instalací,
  • víc než 16 milionů stažení,
  • víc než 400 rozšíření funkcionality.

Zdali prodáváte pár ručně dělaných výrobků pro specifický trh, přesouváte svoje podnikání online nebo posouváte svůj eCommerce byznys na globální úroveň, WooCommerce vám pomůže začít prodávat rychle a bezpečně růst. Navíc bude váš obsah navždy váš a upravitelný až po ten nejmenší detail, jako jsou barvy tlačítek.

WooCommerce je vyvíjený a podporovaný rozptýleným týmem Automattic, čili zakladately WordPress.com.

Jetpack

Jetpack

Proměňte způsob jakým pracujete se svými WordPress weby a buďte v klidu s vědomím, že pořád pálíte ze všech stran. Jetpack propojí váš web s globálními službami, komunitou a podporou poskytovanou WordPress.com, díky čemu se můžete soustředit na věcí, které jsou pro vás důležité.

Jetpack auomaticky chrání váš web od nechtěné pozornosti spamerů, hackerů a malware, zatímco synchronizuje a zálohuje vaše data v reálném čase a vy se tak nemusíte obávat jejich ztráty. Přímočaré traffic-building nástroje vám pomáhají poutat pozornost čtenářů i vyhledávačů. Stránky a videa jsou servírovány vysokými rychlostmi z globální sítě pro doručování obsahu (CDN – content delivery network) bez jakýchkoliv reklam.

Jetpack posílá nový obsah přímo do mailových schránek vašich odběratelů a zobrazuje čtenářům související obsah. Kdykoliv potřebujete, můžete se spolehnout na prioritní podporu našeho globálního týmu WordPress expertů, kteří zajišťují bezproblémovou zkušenost pro vaše návštěvníky – a pro vás taky.

 

Nechte váš web pracovat pro vás. Získejte váš Jetpeck ještě dnes na Jetpack.com

ONEbit hosting

ONEbit hosting

ONEbit hosting je ideálním místem pro vaši webovou prezentaci postavenou na WordPressu. Parametry tarifů jsou vyladěny pro svižný a bezpečný chod, díky Flexi diskovému prostoru a 1000+ balíčkům umí navíc náš hosting růst společně s nároky vašeho webu.

A když si náhodou nebudete s něčím vědět rady, nenecháme vás v tom. Naši supporťáci mají s WordPressem zkušenosti a rádi vám pomohou i s přesunem webové prezentace k nám. Samozřejmě si můžete vše po dobu 60 dní nejdřív zdarma vyzkoušet.

Těšíme se na setkání s vámi na WordCamp 2018 v Brně!
#lepsi_hosting 

WEB | FACEBOOK | TWITTER

Špilas

GoDaddy

GoDaddy

GoDaddy Pro je program s bezplatným členstvem pro developery, designery a agentury. Nabízí exkluzívní nástroje, které vám pomohou spravovat a starat se o velké množství klientů a jejich weby rychle a jednoduše. Díky nástrojům od GoDaddy Pro můžete pro vaše klienty jednoduše nakupovat, monitorovat jejich weby a spravovat jejich produkty z jediného místa. Vaše členství navíc zahrnuje  i technickou podporu 24/7 a odměny za doporučení GoDaddy vašim klientům.

GoDaddy Pro můžete používat se všemi obnovenými hostingovými produkty GoDaddy včetně Managed WordPress, cPanel shared hosting (náš zcela nový cloudový produkt) a našich virtuálních i dedikovaných řešení.

A nakonec, vždy získejte nejlepší cenu za produkty GoDaddy vaším “30% sleva z cenníkové ceny” členským benefitem.

Zjistěte víc o GoDaddy Pro.

Bluehost

Bluehost

Bluehost je partnerem WordPress od roku 2005. Jeho služby využívá víc než 1 milion webů po celém světe. Cílem Bluehost je pomoct svým zákazníkům (jak nováčkům, tak profesionálům) vytvářet úspěšné online prezentace za dostupnou cenu. Díky vlastnímu týmu expertů, kteří jsou dostupni 24 hodin denně 7 dní v týdnu dělá Bluehost  vše pro to,  aby poskytoval tu nejlepší podporu a služby ve své oblasti. Přidejte se k milionům další majitelů webů a uvidíte, co dokáže Bluehost udělat pro vás a vaši online prezentaci.

Zeni team s.r.o.

Zeni team s.r.o.

Děláme bezva weby na WordPress.

A děláme je tak, jak se má – neúnavně se ptáme, hodně přemýšlíme a pečlivě dbáme na chytrý design, kvalitní obsah, rychlost i bezpečnost. Abychom vytvořili web, který dělá radost vám i vašim zákazníkům. A spolupracujeme s Design dílnou.

WEB | FACEBOOK |

 

Svoboďák

Lynt services s.r.o.

Brilo Team s.r.o.

Webikon

Webikon

E-shop, ktorý zarába

Chcete rozbehnúť svoje podnikanie na internete? Nezarába váš aktuálny e-shop koľko by mohol? Ten od nás bude zameraný na efektivitu v predaji a jednoduchú administráciu. Načo zbytočne vyrábať zložité veci?

WordPress moduly na mieru

Vytvorili sme už desiatky špecifických modulov. V pohode sa “potrápime” aj nad tým vaším, presne podľa potrieb. Už sme vraveli, že sme WordPress čarodejníci?

Skontrolujeme tvoj kód

Potrebujete skontrolovať kvalitu vášho WordPress riešenia, pluginu, skontrolovať iných developerov, alebo sa chcete zlepšiť vo WordPress API? Sem s tým.

Konzultácie a stavebný dozor

Na váš projekt dozrie človek, ktorý WordPress komunitu na Slovensku zakladal. Bude spolupracovať s vašimi dodávateľmi a zabezpečí, že bude všetko bežať tak, ako má. Alebo sa vám hodí cenná rada ešte pred začatím projektu? Nie je problém.
Sme pripravení na hocijakú WordPress výzvu, napíšte nám ;).

Design dílna

Design dílna

Digitální řemesla kreativně. Broušení (nápadů), leštění (grafiky) a stavění (webu).

WEB | FACEBOOK | LINKEDIN |

Mediální partneři

maxiorel

WPlama

LIFE IN TOWN s.r.o.

BRNO today

Annonce

meeto

WordCamp Brno 2018 is over. Check out the next edition!