Sponzor: ONEbit hosting

Sponzor: ONEbit hosting
Typ: Prýgl
Web: www.onebit.cz

1. Čím přesně se ONEbit hosting zabývá?

Snažíme se dělat uživatele webhostingových služeb spokojenější tím, že jim přinášíme lepší hosting. Taky registrujeme domény, provozujeme servery, vystavujeme SSL certifikáty – zkrátka vše, co se točí kolem hostingu.

2. Jak se stavíte k ekologii?

Jsme si vědomi, že provoz všech serverů, switchů, záložních zdrojů a jiných udělátek zanechává určitou ekologickou stopu. Proto přistupujeme k této otázce zodpovědně, vybíráme pečlivě dodavatele, kteří smýšlejí podobně jako my. Při pravidelných obměnách hardware vybíráme komponenty s co nejvyšší energetickou efektivitou, čímž se nám i přes rostoucí počet zákazníků daří dlouhodobě udržovat spotřebu elektrické energie na stejné úrovni. Recyklujeme.

3. Jaká kritika vás výrazně posunula vpřed?

Zpětná vazba je pro nás nesmírně důležitá, zabýváme se každým podnětem a nemusí to být nutně jen kritika. 🙂 V minulém roce jsme například spustili systém hodnocení zákaznické podpory. Kdokoliv nám tak může zaslat libovolný podnět a my ho řešíme takřka v reálném čase. Chceme, aby naši zákazníci věděli, že se mají na koho obrátit, když třeba nejsou s řešením požadavku úplně spokojeni. Zpětnou vazbu tedy sbíráme cíleně a aktivně s ní dále pracujeme.

4. Čím se ONEbit hosting liší od ostatních poskytovatelů webhostingu?

Jednoduše přístupem. Nejen k zákazníkovi, ale k celé filozofii poskytování webhostingových služeb. Nabízíme například nejdelší zkušební období. Chceme, aby nás zákazníci nejdříve poznali a vyzkoušeli si, jak fungujeme. Taky garantujeme spokojenost po celou dobu poskytování služeb. Nejde nám jen o to “ulovit” co nejvíce zákazníků. Pokud nejste spokojeni, vrátíme vám peníze. O to víc se musíme snažit, ale vyplácí se to, protože jen férovým nastavením podmínek si můžeme vybudovat důvěru zákazníků v naše služby.

5. Pokud byste mohli poslat 30 sekundovou zprávu celému světu, co byste řekli?

Nic. Než kázat nějaká poselství, raději bychom ten čas ponechali každému, ať s ním naloží svobodně, jak uzná za vhodné.

 

 

WordCamp Brno 2018 is over. Check out the next edition!