Přednášející: Pavel Cahlík

Téma: Vylepšete si svůj brand za 15 min
Obsah: Práce na značce nikde nekončí. A je jedno, jestli jde o vlastní brand nebo firemní. Abyste se zase mohli posunout o kousek dál, je občas nutné se vrátit k samotné podstatě. Nepotřebný balast zahodit a zkoncentrovat se na to úžasné, co dělá vaši značku skvělou.

1. Co podle Tebe způsobí, že se z nějakého dne stane úspěšný den?

Pro mě je úspěšný den, když vím, že jsem ho nepromarnil. Pocit, že ztrácím čas, je pro mě tak trochu strašák. Takový můj motivátor.

2. V čem si myslíš, že s Tebou téměř všichni nesouhlasí?

Myslím, že je docela těžké lidem vysvětlit můj pohled na učení a motivaci. Má práce je určena lidem, kteří jsou v komfortních zónách, ale tuší, že je něco špatně. Sladit se na jednu (moji) vlnu docela často vyvolává nesouhlas.

3. Když si chceš udělat radost, jaké tři věci uděláš jako první?

Boty, běh, knížka. Ne nutně v tomto pořadí.

4. Kdy si spokojený sám se sebou?

Většinou po úklidu J Ne, dělám si srandu. V poslední době jsem spokojený, když si dokážu přiznat a užít si, že jsem spokojený. Dlouhou dobu jsem si připadal pořád nespokojený a bral jsem to jako svůj motivátor pro růst. Pochopil jsem, že je to špatně a teď si užívám i spokojenost. A co ji vyvolá? Většinou to, když klient souhlasně kývá hlavou a zároveň se projekt pozitivně odráží v jeho businessu.

5. Kdo v tvém okolí má na Tebe obzvlášť dobrý vliv a proč/čím?

Teď se často potkávám s lidmi mimo mou sociální bublinu a hodně se od nich dozvídám a učím. Vstřebávám tak hodně vlivů, které jsou občas dost nové.

6. Co čekáš od WordCamp Brno 2018

Spoustu lidí, kteří se chtějí naučit něco nového. Taková atmosféra mě vždy neskutečně nabije a dá naději, že ne všichni sedí doma před televizí.

7. Co může WordCamp Brno 2018 čekat od tebe

Téma, které možná na první pohled nesouvisí s WordPressem, ale opravdu jen na ten první. Ať už budujete svou vlastní nebo firemní značku, je potřeba ji poznat a rozvíjet jen to nejlepší. Podle (arche)typu značky pak budujete svou komunikaci, design, web, vybíráte si kolegy, zákazníky atd.

Pokud si to vše ujasníte ještě před začátkem, tak to ušetří spoustu práce. Pokud již značku máte, tak své znalosti můžete využít pro redesign nebo dokonce restart. Je to prostě obrovsky užitečné téma pro každého nejen se stránkou na WordPressu.

 

WordCamp Brno 2018 is over. Check out the next edition!